INFO

Just nu håller vi på att utveckla Modulity som står för ”modular creativity”, och är ett modulärt möbelsystem som ska förändra ditt sätt att inreda.

Här är det du själv som är designern till valfri möbelkategori samtidigt som inredningen går att omvandla när behov uppstår eller om du vill ha förändring, och det här utan att du behöver skruva. Detta öppnar upp för många möjligheter. Ett hemmakontor kan exempelvis omvandlas till ett lekrum, ett kontorslandskap kan med lätthet utökas vid nyrekrytering, eller varför inte en dynamisk butiksinredning? Systemet går att applicera på många olika områden, det är din kreativitet som sätter gränserna.

Att inreda med Modulity innebär också att du bidrar till en hållbar och ansvarstagande konsumtion. Om en del skulle bli sliten så behöver du inte slänga en hel möbel, utan byt bara ut den delen, bygg om, eller vänd den slitna delen mot väggen. Det här är något som utvecklas med dig och dina behov.

Du ska inte behöva slänga dina möbler, utan var kreativ och förnya dem istället.

Med stöd från Bizmaker’s inkubator tar vi nu nästa steg.

Om oss

Erik Björkland är upphovsman till produktidén och 3d-grafiker till yrket, vilket gjort att steget från idé-stadiet accelererats då teorier och koncept har kunnat visualiserats, reviderats, och utvecklats på ett effektivt sätt. Erik har också mycket fokus på estetiken, ett designansvar helt enkelt.

Roger Tjärnlund är 3d-kollega till Erik och delägare till Modulity. Han har varit inblandad tidigt i produktutvecklingsprocessen och har mer fokus på det tekniska.

Om framtiden

Det finns potential för vidareutveckling med tillbehörssortiment och smarta lösningar, och vi håller dörrar öppna för rätt investerare som med kapital och erfarenhet kan bidra till en succé.

Kontakt