Info

Modulity står för “modular creativity”, och är ett modulärt möbelsystem som ska förändra ditt sätt att inreda. En ny standard för en modern konsumtion.

Här är det du som är designern till valfri möbelkategori samtidigt som inredningen går att omvandla när behov uppstår eller om du vill ha förändring, och det här utan att du behöver skruva vilket öppnar upp för många möjligheter. Ett hemmakontor kan exempelvis omvandlas till ett lekrum, ett kontorslandskap kan med lätthet utökas vid nyrekrytering, eller varför inte en dynamisk butiksinredning? Systemet går att applicera på många olika områden, det är din kreativitet som sätter gränserna.

Att inreda med Modulity innebär också att du bidrar till en hållbar och ansvarstagande konsumtion. Släng inte din möbel, byt ut delar och bygg om, var kreativ och förnya. Det här är något som utvecklas med dig och dina behov!

Om oss

Erik Björkland är upphovsman till produktidén och 3d-grafiker till yrket, vilket gjort att steget från idé-stadiet accelererats då teorier och koncept har kunnat visualiserats, reviderats, och utvecklats på ett effektivt sätt. Erik har också mycket fokus på estetiken, ett designansvar helt enkelt.

Roger Tjärnlund är 3d-kollega till Erik och delägare till Modulity. Han har varit inblandad tidigt i produktutvecklingsprocessen och har mer fokus på det tekniska.

Om framtiden

Konceptet är nu redo, med stor potential för vidareutveckling för tillbehörssortiment och smarta lösningar. Modulity handlar om flexibilitet, design och minskad miljöpåverkan, och att produkten ständigt kan förändras gör att den passar en bred målgrupp.

Är du intresserad av att hjälpa oss ta Modulity vidare?
Kontakta oss i så fall!

Kontakt